לןגן

שוק טלה בתנור

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 23/03/2021 | 21:42
שוק טלה בתנור

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את השמן עם החרדל והתבלינים

  2. להניח את השוק טלה בתבנית על נייר כסף לפזר מסביב את הירקות

  3. למרוח את התערובת תבלינים עם השמן על השוק והירקות

  4. להניח רוזמרין וטימין

  5. לאפות בתנור ב-180°

  6. שעה וחצי עד שעתיים

  7. להסיר כיסוי ולאפות עוד 5 דקות עד לקבלת גווח שחום

  8. בהצלחה נועם זיגדון 💞