לןגן

סופריטו

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 23/03/2021 | 20:34
סופריטו

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. *אופן ההכנה*

  2. לשטוף את חלקי העוף לפזר פלפל שחור ומלח

  3. לטגן במחבת עם שמן משני צדדים

  4. לחתוך את התפוח אדמה לקוביות לפזר מלח לטגן בצ'יפסר או במחבת בשמן עמוק

  5. בסיר רחב לטגן בצל עם שמן (במקור המתכון בלי בצל)

  6. להוסיף כוס וחצי מים פלפל שחור מלח וכורכום (אני הוספתי מעט אבקת מרק ואבקת בצל)

  7. לסדר את העוף המטוגן להוסיף מעל את תפוחי האדמה ולבשל על אש נמוכה

  8. חשוב לא לערבב את הסיר מידי פעם לשפוך מעט מהרוטב על העוף ועל תפוחי האדמה

  9. בתאבון נועם 💞