לןגן

עוגת שוקולד לפסח

מאת: מאיה יסינסקי, פורסם: 23/03/2021 | 09:02

תקציר המתכון: מתכון של ליהי קרויץ

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להמיס חמאה עם שוקולד במיקרו או בבאן מרי. להוסיף סוכר, לערבב, להוסיף קמח תפוחי אדמה, קמח מצה, אבקת אפיה, וניל, לערבב הכל.

  2. לרפד תבנית חד פעמית 40*25 בנייר אפיה, לשפוך את העיסה, לפזר אגוזים, לאפות בתנור שלומם מראש ב 170 מעלות , כ 20 דקות. (תלוי בתנור)