תקציר המתכון: נכון, אני לא דתיה. אני אוכלת לא כשר. אבל יש עניין של ביקוש. אז המצברייט הזה, שאצלי נאכל כל השנה, נכתב פה עכשיו. לקראת פסח. יש המון גרסאות, הנה הבסיסית - מה שהכי מקובל. הגרסה החלבית הלא מורכבת. יותר מאוחר אביא עוד גרסאות. יותר מורכבות. מומלץ לעשות כל מנה בנפרד, לפי טעמו של הסועד.
קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לערבב הכל, אם זה לפי הסדר זה יותר קל. להוסיף חלב אם מרגישים שצריך, כדי שיהיה נוח לערבב.
להרתיח את השמן במחבת, ומיד כשהוא רותח להכניס את התערובת.
לקשקש או לטגן סטייל חביתה
בתיאבון.