קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
זמן הכנה (1:00 שעה)
משרים את האורז במים קרים למשך שעתיים ומסננים.
בסיר גדול מרתיחים מים ומבשלים את האורז כמו שמבשלים פסטה כ-8 דקות ומסננים.
הפעל טיימר (8 דק')
בקערה מערבבים את הרסק עם 1/2 כוס ממי הבישול, 1/4 כוס שמן וכפית MIX איטלקי יחד עם האורז המבושל.
מחממים סיר סואטז' ומוסיפים 3/4 כוס שמן, מסדרים תחתית של תפוחי אדמה ומטגנים עד הזהבה.
שופכים מעל את האורז (אין צורך להדק).
מכסים ומבשלים כ-12 דקות על להבה בינונית.
הפעל טיימר (12 דק')
מחלישים את הלהבה וממשיכים לבשל עוד כחצי שעה.
הפעל טיימר (30 דק')
הופכים על צלחת הגשה ומגישים בצורת עוגת אורז שלמה.