לןגן

אורז פרסי אדום עם תפו"א של רון יוחננוב

מאת: Chef Osi, פורסם: 22/03/2021 | 04:13
אורז פרסי אדום עם תפו"א של רון יוחננוב

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. זמן הכנה (1:00 שעה)

  2. משרים את האורז במים קרים למשך שעתיים ומסננים.

  3. בסיר גדול מרתיחים מים ומבשלים את האורז כמו שמבשלים פסטה כ-8 דקות ומסננים.

  4. הפעל טיימר (8 דק')

  5. בקערה מערבבים את הרסק עם 1/2 כוס ממי הבישול, 1/4 כוס שמן וכפית MIX איטלקי יחד עם האורז המבושל.

  6. מחממים סיר סואטז' ומוסיפים 3/4 כוס שמן, מסדרים תחתית של תפוחי אדמה ומטגנים עד הזהבה.

  7. שופכים מעל את האורז (אין צורך להדק).

  8. מכסים ומבשלים כ-12 דקות על להבה בינונית.

  9. הפעל טיימר (12 דק')

  10. מחלישים את הלהבה וממשיכים לבשל עוד כחצי שעה.

  11. הפעל טיימר (30 דק')

  12. הופכים על צלחת הגשה ומגישים בצורת עוגת אורז שלמה.