לןגן

עוגת פרג ותפוזים כשר לפסח

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 21/03/2021 | 22:39
עוגת פרג ותפוזים כשר לפסח

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפריד את הביצים

  2. להקציף את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר

  3. לחלמונים להוסיף :

  4. את שאר החומרים.

  5. לקפל את החלבונים לחלמונים

  6. לאפות על 180° כ-45 דקות .

  7. לציפוי שוקולד:

  8. להמיס חב' שוקולד וחצי חב' קצפת צימחית

  9. בהצלחה נועם זיגדון 💞