עוגת פרג ותפוזים כשר לפסח
מאת: נועם זיגדון, פורסם: 21/03/2021 | 22:39
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
*עוגת פרג כשרה לפסח*
-
כוס מדידה חד פעמית חמה
-
תבנית 24-26 או חד פעמית בנונית
-
5 ביצים
-
1-1/2 כוסות סוכר
-
1 כוס פרג שלם
-
1/2 כוס מים
-
קליפת מתפוז שלם חתוכים לקוביות קטנות
-
1/2 כוס שמן
-
3/4 כוס מיץ תפוזים
-
1 סוכר וניל
-
1-1/2 כוסות קמח מצות
-
1 אבקת אפיה
אופן הכנה
-
להפריד את הביצים
-
להקציף את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר
-
לחלמונים להוסיף :
-
את שאר החומרים.
-
לקפל את החלבונים לחלמונים
-
לאפות על 180° כ-45 דקות .
-
-
לציפוי שוקולד:
-
להמיס חב' שוקולד וחצי חב' קצפת צימחית
-
בהצלחה נועם זיגדון 💞