לןגן

לפסח - עוגיות קוקוס

מאת: מירי גולני, פורסם: 21/03/2021 | 21:36
לפסח - עוגיות קוקוס

תקציר המתכון: קרדיט למתכון של טוני משיח מ-"מפלצת העוגיות"

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפריד את הביצים. שמים בקערה את החלבונים והסוכר לערבב עם מטרפה ידנית, על בן מרי עד שהסוכר נמס לחלוטין

  2. להקציף את תערובת החלבונים והסוכר, לקצף יציב מאוד כ-10 דקות

  3. בקערה נפרדת לערבב את הקוקוס עם הקורנפלור כדי שלא יהיו גושים

  4. להוסיף את הקורנפלור והקוקוס לקערת החלבונים ולקפל בזהירות עד שכל התערובת התאחדה. לקראת הסוף להוסיף את הוניל (לא לערבב יתר על המידה כדי שהעוגיות לא יצאו דחוסות)

  5. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומעל הנייר לפזר אבקת סוכר בנדיבות רבה

  6. לזלף את התערובת ע"ג אבקת הסוכר, עם צנטר גדול

  7. לפני האפייה, לפזר בנדיבות אבקת סוכר על העוגיות

  8. לאפות ב-180 מעלות-טורבו, בין 15-25 דקות

  9. לצנן את העוגיות. רק אחרי שהתקררו להסיר אותן מהתבנית