לןגן

לביבות ירק

מאת: Eden Saliman Gill, פורסם: 24/03/2015 | 09:53
לביבות ירק

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 2, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף את הירקות ולגרד בפומפיה

  2. להוסיף צרור פטרוזיליה קצוצה

  3. לתבל בכפית מלח, מעט פלפל, חצי כפית כמון, ביצה, 2 כפות קמח, כף אבקת אפיה ולערבב היטב

  4. לסחוט נוזלים לערבב טוב טוב, ליצור מהתערובת צורות של קציצות ושוב לסחוט נוזלים ולטגן/לאפות :)