לןגן

כרוב אדום ביין אדום וזרעי ראשד מאת קובי בנדלק ועופר אלמליח

מאת: Chef Osi, פורסם: 20/03/2021 | 03:22
כרוב אדום ביין אדום וזרעי ראשד מאת קובי בנדלק ועופר אלמליח

תקציר המתכון: מקור: השולחן

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. מחממים סיר רחב עם שמן זית ומטגנים רצועות כרוב כ-5 דקות על להבה גבוהה תוך כדי ערבוב עד שהוא מאבד כמחצית מנפחו.

  2. 2. מוסיפים שום, עלה דפנה, פלפל אנגלי וזרעי ראשד וממשיכים לאדות 7-5 דקות עד שרוב הנוזלים מתאדים.

  3. 3. מוסיפים חומץ ויין אדום, מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. ממשיכים לבשל ללא כיסוי כ-45-30 דקות עד שכל היין נספג בכרוב.

  4. 4. מתבלים בדבש, מלח ופלפל שחור גרוס.

  5. 5. אוכלים חם. אם לא מגישים מייד, מומלץ לצנן לחלוטין לפני שמכניסים למקרר. התבשיל יישמר במקרר עד 10 ימים.