לןגן

עוגה מטריפה

מאת: ברכה זולינג, פורסם: 19/03/2021 | 21:09
עוגה מטריפה

תקציר המתכון: טעימה לפסח ולכל השנה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עוגה לפסח אחת מהעוגות הקבועות אצלי בחג🔥💯לא רק לפסח❤זאת נסיכת הפסח שלי טעימה וקלה 🔥 💯💯ולא רק.. לפסח. ללא קמח ורק 3 ביצים ממליצה לכם לשבת..

  2. למי שרוצה עוגה יותר גבוהה.שתאפה בתבנית 24.אני אפיתי בתבנית 26.לשמן את התבנית היטב.ולצפות שהעוגה קרה.אפשר רק עים

  3. את הביצים השלמות.להקציף ולהוסיף בהדרגה את הסוכר,להקציף לקצף יציב ותפוח כ7 דקות!

  4. להוסיף את האגוזים,ולערבב לבלילה אחידה .

  5. (תבנית 26.משומנת או להניח בתחתית התבנית נייר אפיה.)

  6. את הבלילה ליצוק לתבנית,לחמם תנור 175 מעלות.

  7. אפיה 45 דקות.

  8. מילוי לאחר שהעוגה התקררה!!

  9. בקערה 2 שמנת מתוקה להקציף היטב כ6 דקות .לקצף חזק,להוסיף כף אבקת סוכר, כפית תמצית וניל, וכפית נס קפה.בעזרת כף מרית לערבב בתנועות קיפול עד השהקפה ניטמע בקצפת.חשוב לערבב בעדינות .שהנפח של הקצפת לא ירד.מי שאוהבת יכולה לפזר מעל אגוזים טחונים גס.או לגרד שוקולד מעל .לשמור במקרר.תכינו לשבת ❤שיצרו את המתכון