לןגן

גמבות ממולאות באורז ובשר טחון

מאת: תהילה גיגי, פורסם: 19/03/2021 | 13:34
גמבות ממולאות באורז ובשר טחון

תקציר המתכון: קרדיט לחמותי האלופה

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרוקנים את הפלפלים - שוטפים ומניחים בצד, מטגנים בצל ועגבניות ומערבבים אם תבלינים - מרק עוף, פפריקה וכורכום, לוקחים חצי כוס אורז שמים בקערה אם בשר טחון ומוסיפים גם פטרוזליה קצוצה דק, לוקחים חצי מהבצל והעגבניות ומוסיפים לקערה אם הבשר והאורז ומערבבים היטב הכל, מכניסים לפלפל וממלאים רק 3/4 מהפלפל (מפני שהאורז תופח ועולה למעלה) מוסיפים בסיר לבצל ולעגבניות קצת מים ורסק ושמים את הפלפלים בתוך ומבשלים.. לאחר רתיחה מנמיכים את האש עד לבישול סופי. בהצלחה ובתאבון