לןגן

עוגה בחושה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 17/03/2021 | 21:39
עוגה בחושה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים קמח מנופה, אגוזים טחונים, אבקת אפיה וצימוקים.

  2. מקציפים ביצה עם סוכר מוסיפים סוכר וניל וממשיכים להקציף.

  3. מוסיפים לסירוגין קמח ומיץ תפוזים.

  4. משמנים תבנית אפיה מאורכת שופכים את הבלילה מפזרים מעל צימוקים ואופים בחום 180 מעלות כשעה

  5. או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.