מרק ירקות ואיטריות
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 17/03/2021 | 19:12
תקציר המתכון:
טעים
קטגוריה: מרקים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
כל הירקות קצוצים
-
4 גזרים
-
1 תפוח אדמה
-
גבעול סלרי
-
חופן כוסברה קצוץ
-
2 פרחים של כרובית(מושרים במים רותחים כ10 דקות ומסוננים)
-
כוס איטריות
-
ההכנה
-
מחממים סיר עם כף שמן
-
מוסיפים את הגזר וגבעול הסלרי
-
מטגנים כ2-3 דקות
-
מוסיפים את התפוח אדמה
-
ופטרוזיליה הקצוצה
-
מתבלים בכף אבקת מרק וקורט
-
פלפל שחור
-
מוסיפים מים בגובה הירקות
-
ומבשלים כ20 דקות
-
מוסיפים את הכרובית ומים 3/4 בגובה הסיר. קורט כמון.
-
קורט אבקת שום
-
מכסים ומבשלים 20 דקות נוספות
אופן הכנה
-
איטריות כתוספת
לא מבושל בתוך המרק(לפי בקשה)
בסיר נוסף מבשלים את האיטריות
כ5 דקות ומסננים
מוסיפים לצלחת המרק כמה שרוצים
בתאבון