עוגת גבינה אפויה בקישוט פרוסות שקדים
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 17/03/2021 | 18:48
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
המידה בכוס חדפעמי חם
-
בקערה א' מערבבים
-
2 כוסות קמח ו1 אבקת אפיה
-
בקערה ב' מערבבים.
-
כוס סוכר.2 סוכר וניל.3 כפות קוקוס
-
כפית גרידת תפוז.500 גרם גבינה לבנה 5%.חצי כוס שמן.
-
מוסיפים 3 ביצים לארג בהדרגה
-
לאחר כל הוספה של ביצה להבליע ואז לשים את הבאה
-
במטרפה מערבבים כדי שלא
-
יהיו גושים בתערובת
-
שופכים מהתערובת ל3 אינגליש
-
קייק קטנות עם דף אפיה משומן
-
מנערים קלות את התבניות
-
להוצאת אוויר (אפשר להכין את העוגה בתבנית נעגולה)
אופן הכנה
-
בצלוחית קטנה מערבבים
פרוסות שקד ומעט קמח לקימוח
מפזרים פרוסות שקדים
מעל התערובת בכל תבנית
180 מעלות.כ40 דקות