עוגת שכבות עם מרנג ושוקולד
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 17/03/2021 | 18:46
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
חבילה וחצי בצק עלים מוכן
-
של שימרית
-
המרנג
-
מקציפים 2 חלבונים.כוס סוכר מוסיפים חצי אינסטנט פודינג וניל
-
ו2 כפות קפה
-
מרדדים בצק לפי גודל התבנית
-
מעל מורחים מרנג
-
ושוב שכבת בצק מעל מרנג
-
ולפזר אגוזים טחונים
-
מעל שכבת בצק נוספת
-
למרוח ממרח צוקטה ואגוזי לוז
-
מעל מפזרים אגוזים טחונים
אופן הכנה
-
מעל מפזרים אגוזים טחונים
מעל שמים בצק רצועות
לאורך ולרוחב
למרוח ביצה ולשים מעל הבצק
אגוזי מלך חצויים
180 מעלות כ40/50 דקותצו'קטה לסופש ❤️❤️