לןגן

עוגה עם שוקולד ציפס

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 17/03/2021 | 14:31
עוגה עם שוקולד ציפס

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים קמח מנופה, אגוזים טחונים, אבקת אפיה ושוקולד ציפס.

  2. מקציפים ביצה עם סוכר מוסיפים סוכר וניל וממשיכים להקציף.

  3. מוסיפים לסירוגין קמח ומיץ אשכוליות.

  4. משמנים תבנית אפיה מאורכת שופכים את הבלילה מפזרים מעל אגוזים טחונים ואופים בחום 180 מעלות כשעה או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.