לןגן

עלי גפן ממולאים

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 16/03/2021 | 16:31
עלי גפן ממולאים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

לרוטב

אופן הכנה

  1. לשטוף ולהפריד את העלים

  2. לשים במרכז כפית מהמילוי / אורז

  3. לסגור משני קצוות ולגלגל

  4. לסדר שכבה עלים בתחתית הסיר להניח את הממולאים אחד ליד השני לשפוך מעל את המים השמן והלימון לתבל

  5. להניח צלחת מעל הממולאים

  6. להביא לרתיחה לבשל רבע שעה עם הצלחת

  7. להוציא את הצלחת ולבשל כ-40 דקות נוספות על אש נמוכה

  8. באהבה נועם זיגדון 💞