תקציר המתכון: אחי טוען שקיש זה קיצור של קשקוש. עכשיו אנחנו יושבים במטבח שלו ומתענגים על הקיש חצילים שהכנתי ותיכף יגיע הבן שלו, שהוא הטורף הראשי. בכלאופן זה קיש מענג במיוחד, אומרים פה כולם. אספיק להקליד את המתכון, עד שהבחורצ'יק יגיע?
קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
לשמן את תחתית התבנית
לערבב את כל מרכיבי הקיש וללוש קצת, למלא בהם את התבנית
לקשט מלמעלה עם הסלרי והעירית והגזר
לאפות - חום בינוני, הרבה זמן. תלוי בגודל התנור.
רוטב מלמעלה אחרי האפיה - אני שמה רוטב סויה. במקום המלח.
יש שתי אפשרויות: להגיש מיד - חם ולוהט, טוב כתוספת לצד המנה העיקרית. או - לחכות שיתקרר, לכסות ולשים במקרר למעלה, לפחות שעה. ככה זה טוב כמנה ראשונה.