לןגן

כנפיים עם קוביות תפוחי אדמה ובטטה

מאת: אביה אביבית סלומון, פורסם: 12/03/2021 | 16:47
כנפיים עם קוביות תפוחי אדמה ובטטה

תקציר המתכון: כנפיים עם קוביות תפוחי אדמה ובטטה בתנור לכבוד שבת קודש

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בתבנית אלומניום שמים נייר אפייה ומרססים תרסיס שמן

  2. שמים את קוביות תפוחי האדמה ביחד עם הבטטה בתבנית כולה

  3. מפזרים את הכנפיים בתבנית בין הקוביות תפוחי האדמה והבטטה

  4. להכנת המרינדה שמים בקערה קצת שמן זית מלח פלפל שחור גרוס כף דבש פפריקה מתוקה ומעט מים מערבבים הכל עם כף ויוצקים מעל התבנית ככה שהכל יהיה עטוף עם המרינדה מפזרים פפריקה מתוקה מלח פלפל שחור גרוס

  5. מכניסים לתנור לחום של 180 למשך כשעה ו..עד שרואים שמתקבל צבע שחום יפה ותפוחי אדמה והבטטות רכים

  6. מגישים ותאבון רצוי להגיש עם אורז לבן שיהיה שבת שלום❤️