תקציר המתכון: בשר סינטה קל ומהיר הכנה
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
צורבים את הבשר על מחבת עם כף שמן זית ,ממליחים מעט ומפלפלים תוך כדי הצריבה, מכסים ומניחים בצד.
מטגנים את הבצל עם 2 כפות שמן זית עד לשקיפות, מוסיפים את הפטריות , מתבלים ומבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה.
מוסיפים פנימה את פרוסות הסינטה הצרובות , מבשלים עוד מערבבים בעדינות ומשקים את הסינטה עם הרוטב ומכבים להבה. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.