לןגן

ממרח ארטישוק

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 12/03/2021 | 06:44
ממרח ארטישוק

תקציר המתכון: ממרח שיכול לשדרג בקלות כל סנדוויץ' או טוסט ושימושי מאוד גם בבישולים מתאים לפסטות, דגים ועוד והכי חשוב סופר טעים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים במים מלח ומעט מיץ לימון את לבבות הארטישוק עד שהם רכים מאוד

  2. מסננים מהמים ומעבירים למעבד מזון

  3. טוחנים בפולסים למרקם הרצוי

  4. מעבירים לקערה ומתבלים במלח פלפל שחור לימון ומעט שמן

  5. בהצלחה נועם זיגדון 💞