לןגן

פרחי פילו במילוי כבד עוף

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 10/03/2021 | 19:17
פרחי פילו במילוי כבד עוף

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנתי מ 3-4 דפי פילו מופשרים

  2. לשמן כל דף ולחתוך למרובעים

  3. להניח אותם בתבניות מאפינס ולאפות כ 10 דק ב 170 מע או עד שהם זהובים

  4. במחבת לטגן את הבצל עד להזהבה קלה להוסיף

  5. כורכום כמון פפריקה מתוקה/חריפה תבלין עוף או פרגית מלח פלפל

  6. לערבב להוסיף את השום הקצוץ ואת כבדי העוף לאחר טיגון קצר לקרר מעט ולמלא את פרחי הפילו.תהנו הילה.💕