לןגן

בצק פילאס במילוי בשר טחון

מאת: איילת שלמה, פורסם: 10/03/2021 | 12:32
בצק פילאס במילוי בשר טחון

תקציר המתכון: שבלולים פילאס במילוי בשר טחון בתוספת רוטב פטריות....הטעם מושלם😋😋

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת מילוי הבשר: לטגן בצל עם 2 כפות שמן להזהבה קלה, להוסיף פלפל אדום וגזר ולערבב כ 2 דקות. להוסיף את הבשר הטחון ולערבב עד שינוי צבע.

  2. להוסיף תבלינים ולערבב כ 5 דקות עד צמצום הנוזלים לצנן לחלוטין.

  3. לפתוח את בצק הפילאס לחלק ל 2. כל חלק לרדד מעט למלא במילוי על כל הבצק להשאיר ריק את הקצוות. לגלגל לרולדה ושבלול או כל צורה אחרת שתבחרו, להניח בתבנית על נייר אפיה למרוח ביצה ושומשום ולאפות בחום 180 מעלות.

  4. לרוטב פטריות: לטגן את הבצל עד שקיפות, להוסיף את הפטריות הקצוצות ולטגן יחד 2 דקות. להוסיף תבלינים ולערבב מידי פעם ,

  5. להוסיף מים רותחים ולערבב היטב. לבשל כ 10 דקות עד שהרוטב נהיה סמיך. לערבב מידי פעם שלא ישרף בתחתית.

  6. בהצלחה ובאהבה איילת❤