תקציר המתכון: עוגת גבינה טעימה ותמיד מצליחה אפשרות להכנה על בצק פריך שמרדדים על תחתית התבנית
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מפרידים את הביצים
בקערה אחת שמים את הגבינה, השמנת , מוסיפים את החלמונים, הקורנפלור, והקמח תופח, וחצי כוס סוכר.מערבבים היטב במטרפה.
מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר, ומקפלים לתערובת הגבינה.
מרפדים תבנית 28 בנייר אפיה ( גם את שולי התבנית, העוגה עולה מאוד באפיה)
את התנור מחממים ל200 מעלות ואופים בחום גבוה רק 15 דקות ולאחר מכן מורידים את הטמפ ל160 ואופים כשעה בערך.
לכבות את התנור לפתוח טיפה את דלת התנור בעזרת כף עץ ולהשאיר את העוגה להתקרר כשעה.
בהצלחה 🙂