תקציר המתכון: מנה צבעונית וטעימה, וממש קלה להכנה
קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים שמן בסוטאז'
חותכים את כל הירקות לקוביות או רצועות, ומכניסים קודם את החציל לסיר לטיגון של 5 דקות
מכניסים את שאר הירקות ( חוץ מהשום) ומטגנים על אש גבוהה כרבע שעה
מוסיפים את הסוכר, המלח והשום ומטגנים עוד 5 דקות
במקביל מחממים תנור לטורבו 200 מעלות
מעבירים את הירקות לתבנית ומכניסים לתנור ל20 דקות עד שהירקות רכים ושחומים מעט
בזמן שהירקות בתנור, ממלאים בסוטאז' מים ומבשלים את הםסטה לפי ההוראות על החבילה עם רבע כפית מלח
מסננים את המים ומחזירים את הפסטה לסיר
מוציאים את הירקות מהתנור ומחזירים לסיר
מערבבים טוב, בעדינות, ולבריאות
אפשר לגוון עם תוספת של גבינה מלוחה לפני ההגשה