תקציר המתכון: כשרוצים לאכול דג ברמה צריך לבחור מקום טרי ונקי . הכל מתחיל מכאן קונה כל חמישי...💃💃💃
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
סיר רחב ונמוך
לשים שמן בנדיבות(אין מה לעשות)חחח ולחמם
לחתוך גמבה לרצועות ולטגן
להוסיף ראש שום לכמה שניות
ולהוסיף כף פפריקה וכף מחוקה כורכום מלח וכוס מים חמים
להוסיף כוסברה קצוצה ולהרתיח אש בינונית
להוסיף את הדגים ולפזר פול או חומוס ושוב כוסברה מלמעלה
ומידי פ להרים את הרוטב עם הכף ולהרטיב את הדגים...
בתאבוןןןן ולבריאותתתתתתת❤