לןגן

עוף עם פיטריות ברוטב

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 08/03/2021 | 12:53
עוף עם פיטריות ברוטב

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשחים את הבצל עם שמן

  2. להוסיף את העוף ולטגן משני צדדים

  3. להוסיף את השום והפפריקה ולבשל כ-2 דקות

  4. להוסיף 1/2 כוס מים

  5. לפזר את הפיטריות והכוזברה

  6. לתבל

  7. להוסיף עוד חצי כוס מים

  8. להביא לרתיחה

  9. להעביר ללהבה בינונית

  10. אש נמוכה ולבשל כשעה

  11. באהבה נועם זיגדון 💞