לןגן

קציצות בשר בחצילים וגמבה .

מאת: ליטל גל, פורסם: 05/03/2021 | 20:48
קציצות בשר בחצילים וגמבה .

תקציר המתכון: קציצות בשר עם חצילים וגמבה פיקנטי .

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים את הבשר ביצה 1 בצל 1 פרורי לחם תבלינים פטרוזילה שמן ושמים במקרר

  2. חותכים חציל משמנים ושמים בתנור להשחמה .

  3. לרוטב : מטגנים בצל עם שום ,שמים בפנים גמבה חתוך גס ומטגנים ,שמים תיבול פפריקה אדומה בשמן ,חריפה ,פלפל שחור כמון ,מלח ,ופותחים את התבלינים עם כף רסק ,שמים 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה מוסיפים את החצילים ,ואת הקציצות ומערבבים בעדינות בסיבובים .