לןגן

סלמון בתנור עם פול

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 05/03/2021 | 12:54
סלמון בתנור עם פול

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות כרבע שעה את הדג עם מים ומעט חומץ

  2. לסנן ולייבש אותו עם נייר סופג

  3. לחרוץ חריצים לאורך ולרוחב

  4. להניח אותו מעל תבנית אינגליש קייק

  5. לערבב את הפפריקה השמן השום הכורכום המלח הפלפל שחור והשום למרוח את הדג

  6. לפזר בתבנית את הירקות

  7. להוסיף לתערובת התבלינים 1 כוס מים לשפוך מעל הירקות

  8. לפזר מעל הכל כוזברה קצוצה

  9. לאפות ב-200° כ-17 דקות

  10. באהבה נועם זיגדון 💞