לןגן

בסטיל

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 05/03/2021 | 09:15
בסטיל

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לציפוי

אופן הכנה

  1. לטגן או לאדות במחבת את הבצל והבשר הטחון, להוסיף תבלינים ופטרוזיליה.

  2. אחרי שהתבשל יש לקרר את המילוי..

  3. לקחת כף מחית תפו"א לעשות כדור וליצור בו גומא, בתוכה למלא מהבשר הטחון (חתיכת ביצה קשה) ולסגור בצורת אליפסה

  4. לקמח לטבול בביצה ולטגן על להבה בינונית\נמוכה עד הזהבה משני הצדדים.

  5. להגיש עם לימון...