לןגן

עוגת תפוזים

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 05/03/2021 | 09:10
עוגת תפוזים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפריד ביצים חלבון בקערת המיקסר

  2. להקציף עם הסוכר והוניל לקצף יציב

  3. .

  4. החלמון בקערה אחרת לערבב לתוכו מית וגרידת תפוז, א.אפיה והשמן לערבב לעיסה אוורירית

  5. ולהוסיף לקצף החלבון בהדרגה קצת חלמון קצת קמח ולקפל בעדינות..

  6. לשמן תבנית פלא בגודל כ- 24" משומנת היטב..

  7. להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות צלזיוס למשך 40 דקות

  8. להוציא מהתנור לצנן ולהניח את העוגה בכלי הגשה..