לןגן

סלונה- דגים ברוטב חמוץ מתוקה

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 02/03/2021 | 11:23
סלונה- דגים ברוטב חמוץ מתוקה

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את הדג במים עם חומץ כרבע שעה לסנן ולסחוט היטב

  2. להשחים את הבצל עם שמן

  3. לסדר את הדגים מעל

  4. לכסות עם פרוסות עגבניות

  5. לפזר עלי נענע קצוץ ושום

  6. לתבל

  7. לכסות את הסיר ולבשל כ-45 דקות

  8. אין צורך להוסיף מים העגבניות מפרישות נוזלים

  9. בהצלחה נועם זיגדון 💞