לןגן

לינגוויני עם טונה

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 01/03/2021 | 22:56
לינגוויני עם טונה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הלינגוויני לפי הוראות יצרן..ולהניח בצד.

  2. הרוטב:

  3. בסיר לשים שמן זית ולהוסיף בצל, שום, מנגולד, עגבניה וגמבה ולטגן..

  4. להוסיף את הטונה, התבלינים, רסק עגבניות לימון כבוש והכוסברה לערבב היטב ולהוסיף מים בהדרגה.

  5. לבשל על להבה נמוכה כ-10 דקות.. לכבות את האש ולהוסיף לסיר את הלינגוויני המסונן.. לערבב היטב

  6. להגיש חם..