לינגוויני עם טונה
מאת: יפה רייפלר, פורסם: 01/03/2021 | 22:56
קטגוריה: פסטה,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
500 גרם לינגוויני
-
לבשל לפי הוראות יצרן.
-
2 קופסאות טונה בשמן מסוננות
-
3 כפות שמן זית
-
1בצל קצוץ
-
1 גמבה אדומה קצוצה דק
-
5 שיני שום קצוצים
-
1/2 כוס כוסברה קצוצה
-
1/2 כוס מנגולד קצוץ
-
1 עגבניה קלופה וקצוצה
-
1 כפית בזיליקום מיובש
-
1 כפית פפריקה
-
1/2 כפית פלפל שחור
-
1/2 כפית קימל טחון
-
2 כפות רסק עגבניות
-
2 כפות לימון כבוש
-
מלח לפי הטעם
-
1 כוס מים
אופן הכנה
-
לבשל את הלינגוויני לפי הוראות יצרן..ולהניח בצד.
-
הרוטב:
-
בסיר לשים שמן זית ולהוסיף בצל, שום, מנגולד, עגבניה וגמבה ולטגן..
-
להוסיף את הטונה, התבלינים, רסק עגבניות לימון כבוש והכוסברה לערבב היטב ולהוסיף מים בהדרגה.
-
לבשל על להבה נמוכה כ-10 דקות.. לכבות את האש ולהוסיף לסיר את הלינגוויני המסונן.. לערבב היטב
-
להגיש חם..