קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
הכנת הקובה:
בידים רטובות ולשטח כדור בצק דק דק
לשים עיגול מהמילוי ולסגור היטב תוך כדי גלגול
כך ליצור קובות מכל הבצק.
.
למרק:
1 בצל גדול קצוץ
4 כפות שמן
2 עגבניות אדומות מקולפות וחתוכות לרבעים
2 גזר חתוך לטבעות
500 גרם דלעת חתוכה לקוביות
2 תפו"א חתוכים לקוביות
2 גבעולי סלרי
חצי כוס עלי נענע קצוץ דק
1 כף בטנאג' (מנטה יבשה)
1 כף רסק עגבניות
גרידת לימון
מיץ מלימון
1 כף סוכר
מלח לפי הטעם
1 כפית בהרט
הכנת המרק:
.
לטגן קלות את הבצל ולהוסיף לסיר את שאר הירקות והתיבול
להוסיף מים ולהביא לרתיחה.
כשרותח להכניס את כדורי הקובה לתוך המרק ולבשל כשעה על להבה נמוכה.