לןגן

קובה עם דלעת ונענע .

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 01/03/2021 | 22:53
קובה עם דלעת ונענע .

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למעטפת בצק

למילוי

אופן הכנה

  1. הכנת הקובה:

  2. בידים רטובות ולשטח כדור בצק דק דק

  3. לשים עיגול מהמילוי ולסגור היטב תוך כדי גלגול

  4. כך ליצור קובות מכל הבצק.

  5. .

  6. למרק:

  7. 1 בצל גדול קצוץ

  8. 4 כפות שמן

  9. 2 עגבניות אדומות מקולפות וחתוכות לרבעים

  10. 2 גזר חתוך לטבעות

  11. 500 גרם דלעת חתוכה לקוביות

  12. 2 תפו"א חתוכים לקוביות

  13. 2 גבעולי סלרי

  14. חצי כוס עלי נענע קצוץ דק

  15. 1 כף בטנאג' (מנטה יבשה)

  16. 1 כף רסק עגבניות

  17. גרידת לימון

  18. מיץ מלימון

  19. 1 כף סוכר

  20. מלח לפי הטעם

  21. 1 כפית בהרט

  22. הכנת המרק:

  23. .

  24. לטגן קלות את הבצל ולהוסיף לסיר את שאר הירקות והתיבול

  25. להוסיף מים ולהביא לרתיחה.

  26. כשרותח להכניס את כדורי הקובה לתוך המרק ולבשל כשעה על להבה נמוכה.