לןגן

קובה אדומה-סלק

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 01/03/2021 | 22:44
קובה אדומה-סלק

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מעטפת בצק

למילוי

למרק

אופן הכנה

  1. מעטפת הקובה:

  2. ליצור בצק מכל המרכיבים

  3. ולהניח בצד כ-10 דקות

  4. הכנת הקובה:

  5. .

  6. בידים רטובות ולשטח כדור בצק דק דק

  7. לשים מהמילוי ולסגור היטב תוך כדי גלגול

  8. כך לצור קובות מכל הבצק.

  9. הכנת המרק:

  10. להכניס הכל לסיר ולהביא לרתיחה, כשרותח להכניס את כדורי הקובה לתוך המרק ולבשל כשעה על להבה נמוכה.