קובה אדומה-סלק
מאת: יפה רייפלר, פורסם: 01/03/2021 | 22:44
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
מעטפת בצק
-
.
-
250 גרם סולת
-
מלח לפי הטעם
-
1 ביצה
-
4\1 כוס קמח
-
2\1 כוס מים
-
.
-
*
למילוי
-
.
-
300 גרם בשר טחון
-
1 בצל קצוץ דק
-
10 גבעולי פטרוזיליה קצוצה
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כפית בהרט לקובה
-
מלח לפי הטעם
-
*
-
*
למרק
-
.
-
1 בצל גדול קצוץ
-
5-6 סלקים קלופים וחתוכים לקוביות 2\2
-
1 כף רסק עגבניות
-
מיץ משני לימונים
-
4 כפות סוכר
-
2 כפות סילאן
-
1 כף שמן
-
קורט מלח
-
1 כפית בהרט
-
.
אופן הכנה
-
מעטפת הקובה:
-
ליצור בצק מכל המרכיבים
-
ולהניח בצד כ-10 דקות
-
הכנת הקובה:
-
.
-
בידים רטובות ולשטח כדור בצק דק דק
-
לשים מהמילוי ולסגור היטב תוך כדי גלגול
-
כך לצור קובות מכל הבצק.
-
הכנת המרק:
-
להכניס הכל לסיר ולהביא לרתיחה, כשרותח להכניס את כדורי הקובה לתוך המרק ולבשל כשעה על להבה נמוכה.