קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
להכניס את הקמח לקערת מיקסר להוסיף שמרים וסוכר ולערבב להוסיף את שאר המרכיבים לקערת המיקסר וללוש הכל יחד כ -5 דקות .
לכסות את הבצק בנילון ומגבת ולהניח להתפחה עד הכפלתו .
להוציא מהבצק אויר ושוב להניח להתפחה .
לשמן את הבצק ולחלק את אותו לגדלים רצויים להכין כיכרות ולתת בכל כיכר 2 חיתוכים ..
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה ושוב להתפיח כ- 10 דקות.
למרוח את הבולו בביצה טרופה ולפזר מעל שומשום..
לאפות על חום 175% מעלות צלזיוס 30 דקות או עד השחמה יפה..