לןגן

בולו עם פקאן

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 01/03/2021 | 22:12
בולו עם פקאן

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לעיטור

אופן הכנה

  1. להכניס את הקמח לקערת מיקסר להוסיף שמרים וסוכר ולערבב להוסיף את שאר המרכיבים לקערת המיקסר וללוש הכל יחד כ -5 דקות .

  2. לכסות את הבצק בנילון ומגבת ולהניח להתפחה עד הכפלתו .

  3. להוציא מהבצק אויר ושוב להניח להתפחה .

  4. לשמן את הבצק ולחלק את אותו לגדלים רצויים להכין כיכרות ולתת בכל כיכר 2 חיתוכים ..

  5. להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה ושוב להתפיח כ- 10 דקות.

  6. למרוח את הבולו בביצה טרופה ולפזר מעל שומשום..

  7. לאפות על חום 175% מעלות צלזיוס 30 דקות או עד השחמה יפה..