לןגן

פול מדשש

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 01/03/2021 | 18:26
פול מדשש

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לפול

אופן הכנה

  1. שוטפים ומשרים את הפול כחצי שעה.

  2. מבשלים במים כ- 40 דקות או עד שהפול סופג את כל המים ומתרכך

  3. מסירים מהאש מועכים את הפול למחית ומוסיפים מלח, 2 שיני שום כתוש ומערבבים.

  4. מגישים בצלחת שטוחה (כמו חומוס) בוזקים מעל שמן זית ופלפל או-צ'ומה ,

  5. ביצה קשה וזיתים.

  6. מנגבים עם לחם טרי או פיתות..