מוקפץ
מאת: נועם זיגדון, פורסם: 01/03/2021 | 10:53
קטגוריה: תוספות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
*מוקפץ*
-
מתכון מוצלח שקיבלתי מאמא של גיסתי שושנה צרור המהממת ❣
-
חצי חבילת נודלס מבושלת לפי ההוראות יצרן
-
1 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות או רצועות
-
1 בצל חתוך לשתיים פרוס דק
-
פילפל ירוק/כתום/צהוב
-
גמבה חתוכה לפרוסות דקות
-
גזר חתוך לאצבעות דקות
-
תירס גמדי חתוך לחציים
-
רבע כרוב קצוץ
-
חבילת פיטריות טריות
-
5 שיני שום פרוס
-
1/2 כוס רוטב סויה
-
כפית פלפל שחור
-
1 כף כמון
-
1/2 כף מלח
-
1/4 כוס שמן
אופן הכנה
-
לטגן את הבצל עם שמן להוסיף את החזה עוף לטגן אותו עד שהוא משנה את הצבע ואין בסיר נוזלים
-
להוסיף את הפטריות, גזר, תירס גמדי וגמבה פלפל ...
-
עד שמתרכך מעט להוסיף את הכרוב ולהמשיך לבשל עוד 10 דקות
-
לערבב מידי פעם לתבל.
-
להוסיף את הנודלס
-
לפני ההגשה לפזר בצל ירוק קצוץ או שומשום
-
בתאבון נועם זיגדון💞