לןגן

מוקפץ

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 01/03/2021 | 10:53
מוקפץ

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עם שמן להוסיף את החזה עוף לטגן אותו עד שהוא משנה את הצבע ואין בסיר נוזלים

  2. להוסיף את הפטריות, גזר, תירס גמדי וגמבה פלפל ...

  3. עד שמתרכך מעט להוסיף את הכרוב ולהמשיך לבשל עוד 10 דקות

  4. לערבב מידי פעם לתבל.

  5. להוסיף את הנודלס

  6. לפני ההגשה לפזר בצל ירוק קצוץ או שומשום

  7. בתאבון נועם זיגדון💞