לןגן

גוז'גוז'ה

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 01/03/2021 | 00:22
גוז'גוז'ה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למלית

לציפוי

אופן הכנה

  1. למלית:

  2. קולים במחבת את זרעי הכמון ומצננים.

  3. לשים בקערה את כל חומרי המלית ולערבב קלות.

  4. הבצק:

  5. במיקסר עם וו לישה לשים בקערה את הקמח וכל המרכיבים.

  6. לערבל ולהוסיף מים בהדרגה .

  7. ללוש עד קבלת בצק אחיד ונעים.

  8. לכסות את הבצק ולהניח להתפחה .

  9. לאחר תפיחה לחלק את הבצק ל 4 חלקים ומכל החלקים ליצור כ- 30 כדורים בגודל פינג-פונג

  10. לרדד עם מערוך כל כדור בצק לעיגול, במרכז כל עיגול לשים כף ממלית הבשר..

  11. למתוח בעדינות את הבצק מסביב למילוי להדק עם האצבעות ולסגור בכיווצים משלוש קצוות.

  12. או בצורת סהרונים מהודקים היטב.

  13. להניח את המאפים הממולאים בתבנית מרופדת בנייר אפיה

  14. למרוח את הגוז'גוז'ה בביצה ולפזר מעל שומשום או פרג.

  15. להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות על טורבו למשך-40 דקות או עד השחמה יפה.

  16. הערה:

  17. ניתן לטגן את הגוז'גוז'ה בשמן עמוק..

  18. תהנו..