לןגן

בוקה די דמה- עוגת שקדים

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 01/03/2021 | 00:11
בוקה די דמה- עוגת שקדים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לציפוי

אופן הכנה

  1. להפריד את הביצים ואת החלבון להקציף עם מחצית מהסוכר לקצף חזק.

  2. את יתר החומרים לערבל במהירות נמוכה ולמזג את הבלילה עם החלבונים בתנועות קיפול עדינות.

  3. לשפוך את הבלילה לתבנית/סיר פלא משומנ/ת היטב ולהכניס לתנור שחומם מראש על-170 מעלות למשך כ-50 דקות.

  4. לצנן ו..

  5. לערבב בכלי

  6. 2 כוסות אבקת סוכר

  7. 2 טיפות תמצית מי זהר

  8. 4 כפות מים חמים

  9. ולפזר מעל שקדים מולבנים פרוסים דק .

  10. (או לעטר עם אבקת סוכר)

  11. תהנו..