לןגן

אטריות רחובות עם אפונה וגזר ותירס ברוטב אדום

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 22/07/2015 | 07:43
אטריות רחובות עם אפונה וגזר ותירס ברוטב אדום

תקציר המתכון: מי שיכין לא יפסיק לאכול (:

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לפסטה

לרוטב

אופן הכנה

  1. לאטריות להרתיח סיר עם מים שזה מבעבע להוסיף 1 כפית מלח כף שמן ואז לשים את האטריות עד שטיפה רכות לא דייסה. ואז לסנן ולשים כף שמן ולהניח בצד.

  2. לרוטב לטגן בצל עד לשקיפות לשים רסק מים ותבלינים שזה מבעבע לשים את הגזר אפונה והתירס ולבשל על אש קטנה רבע שעה ואז להוסיף את הפסטה ולתת עוד 5 דקות ואז לכבות.