לןגן

עוגיות הל

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 01/03/2021 | 00:02
עוגיות הל

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר עם וו לישה לערבל את החמאה ומרגרינה עם אבקת הסוכר כ-2 דקות

  2. ולהוסיף את הוניל, הל, מלח, מים ולערבל עד קבלת עיסה אחידה.

  3. להוריד את מהירות המיקסר ולהוסיף את הקמח בהדרגה עד שיטמע ויתקבל בצק רך ואחיד.

  4. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולשים במקרר למשך שעה.

  5. *

  6. לחלק את הבצק

  7. ל 40 חתיכות שוות לכדרר בידיים עם מעט קמח כל חתיכה לעיגול ולשטח לעובי של כ- 1 ס"מ .

  8. להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה עם רווח (העוגיות מתרחבות) לתת לחיצת פסים קלה עם מזלג ..

  9. ולפזר מעל כל עוגייה קמצוץ גרגרי סוכר גס.

  10. לאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות צלזיוס

  11. כ -12 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות.

  12. לצנן ולשמור בקופסה אטומה.