קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
משרים לילה קודם רק את החומוס.
*
שמים בסיר עם מים בשר ורגל מביאים לרתיחה ולשפוך את המים.
*
מקלפים את תפו"א והבטטות.
מסדרים את סיר החמין :
שמים בסיר את השמן וומטגנים את הבצל הקצוץ ונתחי הבשר.
מוציאים את הבשר ומניחים בצד.
להוסיף לסיר את החומוס המושרה מסונן,
וכל סוגי השעועית .
מעל להניח את הבשר, תפו"א והבטטה.
להוסיף 5 ביצים.
תבלינים מלח ומים עד גובה הפרודוקטים.
להביא לרתיחה להנמיך להבה לבשל כשעה ולהעביר לתנור על פלטת שבת למשך הלילה.
תהנו..