לןגן

אפיו

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 28/02/2021 | 22:05
אפיו

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר עם מים לבשל את שורש הסלרי והגזר עד רכוך קל ..

  2. להוריד מעל האש לשפוך את המים

  3. להעביר לקערה לקרר ולפרוס את הגזר לטבעות.והסלרי לחצאי טבעות..

  4. *****

  5. יוצקים לסיר מיץ לימון להוסיף סוכר ושמן זית, פלפל שחור ומלח ..

  6. לערבב היטב עד שהסוכר יתמוסס על להבה נמוכה..

  7. להוסיף את טבעות הסלרי, גזר וגרידת לימון..

  8. להביא לרתיחה. ולכבות להבה.

  9. לצנן ו..

  10. לקשט עם עלי סלרי

  11. להגיש קר

  12. תהנו..