לןגן

פיצה לפסח

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 28/02/2021 | 21:32
פיצה לפסח

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

המצרכים לבסיס

לרוטב

אופן הכנה

  1. בסיס הפיצה:

  2. לשים את המרכיבים בקערה, את היבשים לערבב להוסיף לקערה את הנוזלים ולערבב לעיסה אחידה.

  3. לשים מעט שמן במחבת גדולה ולטגן את בסיס הפיצה צד אחד ולהפוך לצד שני..

  4. ***

  5. הכנת רוטב פיצה:

  6. לערבב את הרוטב ולמרוח על הבסיס בנדיבות.

  7. מעל הרוטב לשים גבינות, פטריות, תירס, בצל.. ומה שאוהבים..

  8. להכניס את המחבת עם הפיצה לתנור שחומם על 180% מעלות צלזיוס

  9. עד שהגבינה נמסה.

  10. תהנו..