קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
הכנת עלי הבלינצ'ס:
לשים בקערה את הביצים. מים, שמן מלח
לערבב להוסיף קמח ולטרוף במטרפה עד קבלת בלילה נוזלית הומוגנית.
לשמן קלות מחבת מעל אש בנונית לקחת לתוך מצקת מהבלילה לצקת למחבת ולשטח לשכבה בעובי וגודל הרצוי
לטגן חצי דקה מכל צד .
להניח את הבלינצ'ס בצלחת זה מעל זה ולכסות במגבת.
הכנת מילוי:
במחבת עם כף שמן לאדות את הבצל לשקוף , להוסיף את הבשר הטחון ולפורר בעזרת כף עץ .
להוסיף את התבלינים לערבב ולבשל עד שהבשר מוכן.
להוריד מעל האש ולהניח בצד לצינון.
הכנת הרוטב-
בסיר עם מעט שמן לאדות בצל קצוץ עם פטריות פרוסות..
תבלינים, מלח ולהוסיף את המים.. לבשל על אש נמוכה עד צמצום וסמיכות קלה.
הכנת הבלינצ'ס:
להניח עלה בלינצס על משטח עבודה לשים על החלק העליון כף מילוי הבשר לעטוף עם החלק העליון של העלה על המלית ולקפל משני הצדדים ולגלגל ..
***
לטבול כל בלינצ'ס בביצה טרופה ולגלגל בפרורי לחם.
לטגן במחבת עם שמן חם עד השחמה יפה מכל הצדדים.
להגיש חם עם רוטב פטריות
לצד סלט ירקות רענן..
תהנו