לןגן

כנאפה

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 28/02/2021 | 21:06
כנאפה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לתחתית הקדאיף

לסירופ

לקישוט מעל

אופן הכנה

  1. הכנת הסירופ:

  2. שמים סוכר ומים בסיר ומביאים לרתיחה. ומבשלים על להבה נמוכה עד קבלת סירופ קליל..

  3. להוריד מעל האש ולהוסיף מי זהר.

  4. הכנת הכנאפה :

  5. לפורר את הריקוטה וגבינת מוצרלה ולערבב לתערובת אחידה.

  6. שמים בקערה את אטריות הקדאיף עם החמאה המומסת לערבב היטב ולשטח במחבת חצי מכמות האיטריות קדאיף מעל לשים את הגבינות ולשטח בכמות שווה .

  7. מעל הגבינה להוסיף את מחצית האטריות שנותרה.להדק ולטגן על להבה בינונית עד הזהבה יפה.

  8. להפוך את הכנאפה בעזרת צלחת גדולה ולטגן מצד שני עד הזהבה..

  9. לשים את הכנאפה בצלחת הגשה

  10. לצקת מעל סירופ חם ולפזר פיסטוקים קלויים וגרוסים..

  11. להגיש חם..