לןגן

שיפקה במילוי גבינה

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 28/02/2021 | 20:00
שיפקה במילוי גבינה

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להסיר מהפלפלים כותרת וזרעונים.

  2. למלא גבינה כמה שנכנס ולהניח בצנצנת זה לצד זה.

  3. בקערה לשים שמיר; שום, מלח, שמן זית ולערבב היטב.

  4. לשפוך מעל ולהוסיף שמן זית עד כיסוי הפלפלים..

  5. יום אחד לספיגת טעמים וזה מושלם..

  6. תהנו..