קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
הכנת הבצק:
בקערת מיקסר להכניס קמח, חמאה קרה חתוכה לקוביות
לערבל ולהוסיף חלמונים, מלח ומים.
לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולמקרר לשעתיים.
הכנת הפטריות למילוי:
במחבת עם כף שמן לאדות קלות
1 בצל קצוץ ו-
12 פטריות שמפניון חתוכות לרבעים ולצנן..
הכנת הקישים:
לשמן תבנית סיליקון מחולקת ל- 12 קעריות אישיות..
לרדד עיגולי בצק בעובי 1/2 ס"מ ולרפד את הקעריות זו אחר זו..
לכל קערית בצק להוסיף 1 קוביה מכל סוגי הגבינות ו 4 חתיכות פיטריות ובצל ומעל לצקת רוטב רוייאל עד כיסוי.
להכניס את התבנית לתנור שחומם מראש על 180% מעלות צלזיוס ולאפות כ- 35 דקות או עד הזהבה יפה.
להוציא מהתנור ולחלץ את הקישים מהתבנית בעדינות.
להגיש חם..
הכנת הבצק:
בקערת מיקסר להכניס קמח, חמאה קרה חתוכה לקוביות
לערבל ולהוסיף חלמונים, מלח ומים.
לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולמקרר לשעתיים.