לןגן

קיש אישי גבינות ופטריות

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 28/02/2021 | 19:51
קיש אישי גבינות ופטריות

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

הכנת הפטריות למילוי

המלית

לבצק פריך מלוח

אופן הכנה

  1. הכנת הבצק:

  2. בקערת מיקסר להכניס קמח, חמאה קרה חתוכה לקוביות

  3. לערבל ולהוסיף חלמונים, מלח ומים.

  4. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולמקרר לשעתיים.

  5. הכנת הפטריות למילוי:

  6. במחבת עם כף שמן לאדות קלות

  7. 1 בצל קצוץ ו-

  8. 12 פטריות שמפניון חתוכות לרבעים ולצנן..

  9. הכנת הקישים:

  10. לשמן תבנית סיליקון מחולקת ל- 12 קעריות אישיות..

  11. לרדד עיגולי בצק בעובי 1/2 ס"מ ולרפד את הקעריות זו אחר זו..

  12. לכל קערית בצק להוסיף 1 קוביה מכל סוגי הגבינות ו 4 חתיכות פיטריות ובצל ומעל לצקת רוטב רוייאל עד כיסוי.

  13. להכניס את התבנית לתנור שחומם מראש על 180% מעלות צלזיוס ולאפות כ- 35 דקות או עד הזהבה יפה.

  14. להוציא מהתנור ולחלץ את הקישים מהתבנית בעדינות.

  15. להגיש חם..

  16. הכנת הבצק:

  17. בקערת מיקסר להכניס קמח, חמאה קרה חתוכה לקוביות

  18. לערבל ולהוסיף חלמונים, מלח ומים.

  19. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולמקרר לשעתיים.