לןגן

ספגטי בולונז

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 28/02/2021 | 19:20
ספגטי בולונז

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת הרוטב:

  2. בסיר עם שמן לטגן את הבצל עד הזהבה קלה ולהוסיף את הבשר טחון לערבב ולפרק גושים,1 להוסיף שום, עגבניה, רסק עגבניות ותבליניםלערבב היטב ולהוסיף את המים תוך כדי ערבוב.

  3. לבשל על להבה נמוכה עוד 20 דקות

  4. אם חסר מים להוסיף עוד קצת.

  5. לסדר ספגטי בצלחת ומעל לשים מרוטב הבולונז ..

  6. להגיש חם